Turanabol Balkan Mareste Imaginea

Turanabol Balkan

6o tbs 10 mg

Detalii

493 Bbucati in stoc

89,99 Lei

Este un steroid anabolizant conceput in Germania de Est. A fost introdus in practica medicala in 1965, si un an mai tarziu era folosit si in sport. Folosirea acestui steroid in sport este bine documentata. In 1972, s-a raspandit folosirea lui in randul sprotivilor, in toate ramurile sportului, nu numai in atletism, unde era folosit pana atunci.

   Are un efect androgen foarte scazut (6 din 100), dar in combinatie cu efectul sau anabolic (54 din 100),Turanabolul devine o substanta potenta. De exemplu, Dianabolul are un efect androgen de 43/100 si o rata anabolica de 90/100, dar are mult mai multe efecte secundare, unele nefiind acceptabile pentru sportivi precum atletii sau ciclistii. Cu Turanabolul nu exista teama ca va aparea ginecomastia, sau retentia de apa si grasime, care sa dea aspectul pufos.

   Turanabolul este derivat din metandrostenolon, avand in plus un atom de clorina in pozitia a 4-a. Asta a facut Turanabolul sa nu se aromatizeze deloc, in plus metabolitii sai parasesc organismul foarte repede, aceasta fiind util mai ales sportivilor care se tem de testele antidoping.

   Ca majoritatea steroizilor orali , este 17-alfa alchilat, ceea ce il face toxic pentru ficat. Dar nu s-au inregistrat leziuni asupra ficatului nici atunci cand a fost folosit pentru perioade lungi de timp.

   Folosirea Turanabolului aduce castiguri moderate de masa musculara, dar de o buna calitate, fara grasime si retentie de apa. De asemenea, nici efectele secundare nu sunt pronuntate. Suprima productia proprie de testosteron, mai ales atunci cand este folosit pe perioade mai lungi de timp, dar o face intr-o masura mult mai mica decat in cazul Dianabolului, si recuperarea este mai usoara.

   La inceputul administrarii, Turanabolul va creste rapid forta. Un alt aspect pozitiv este ca da muschilor un aspect dur, fara sa retina apa subcutanat. Este considerat un "steroid al sexului"; creste rapid libidoul la barbati, uneori chiar exagerat. Asta, alaturi de suprimarea redusa a testosteronului propriu, il face util folosit in doze moderate, intre ciclurile cu steroizi grei. .

   Cum spuneam si mai sus, este folosit mai ales pentru castiguri moderate de masa musculara de buna calitate, fara retentie de apa si grasime. Rezultatele depinde de dozele zilnice folosite, aceasta variind intre 20 mg/zi si 100 mg/zi. Cei care cantaresc sub 90 de kg, nu au niciun efect secundar de la 20 mg/zi. Cei mai grei iau de regula doze de 40-50 mg/zi.

   Administrat in doze de 50 mg/zi, creste semnificativ tesutul muscular lin si forta. Poate fii combinat cu Parabolan (200 mg/saptamana) sau/si Winstrol (150 mg/aptamana), ceea ce duce la construirea masei muculare si arderea grasimilor, fara a folosi un arzator de grasimi.

   Pentru a calcula doza optima pentru fiecare, se aplica urmatoarea formula: greutatea in kilograme impartita la 1.5 sau 2. Se poate lua dimineata, sau de doua ori pe zi, dimineata si dupa-masa.

   Este util sportivilor de performanta, powerlifterilor si culturistilor, ca un steroid de definire. Dar daca se doreste ardea unei cantitati mari de grasime, nu va ajuta, pentru ca este un steroid, si nu un arzator de grasimi.

Efectele secundare variaza de la persoana la persoana si depind de doza folosita. Efectele de natura estrogena precum ginecomastia, retentia de apa si retentia de grasime, nu apar. Poate cauza acnee, piele uleioasa si agresivitate crescuta, dar si aceste efecte sunt rare, si apar la doze foarte mari. Luat la 50 mg pe zi timp de 6 saptamani, nu ar trebui sa aibe efecte secundare pronuntate. Pentru ca este hepatotoxic se recomanda folosirea unui protector pentru ficat. Creste dorinta sexuala.

   Terapia post ciclu nu este necesara la doze de maxim 20 mg pe zi. Daca se depaseste aceasta doza este recomandata.

Program: Luni-Vineri Telefonic
10.00 - 18.00
Asistenta clienti ASISTENTA CLIENTI